Dodano: 2007-06-16 14:55
Ufff, dzięki, bo już się załamałam z tymi kwaterami! Chwała Internetowi, DP i gg! :D
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-06-16 17:11
Mamy pytanko o dojazd na CP.
Słyszałam, że najlepiej jest jechać PKSem do Bolkowa z Wrocławia.
Czy tych autobusów z Wrocka jedzie na tyle dużo, tak by wszyscy uczestnicy festiwalu mogli tam dotrzeć?
W jakim właściwie kierunku należy jechać ? 8O
... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...
Dodano: 2007-06-16 17:21
Proponuję wejść na stronę PKS i tam wyszukać - w necie można wszystko znaleźć :)
Do Bolkowa jedzie się w kierunku Jeleniej Góry chyba :)
Dodano: 2007-06-16 17:27
Od godziny nie robimy nic innego, tylko szperamy na sieci w poszukiwaniu obiecujących połączeń :D Jesteśmy niestrudzeni...
Dobrze jest zapytać kogoś, kto już był; ewentualnie uruchomimy nasze zapomniane wrocławskie kontakty :D
Pzdr
Dodano: 2007-06-16 17:39
Do Bolkowa jedzie sie w kierunku Kamiennej Góry to jest od tej miejscowości 30 kilometrów .
Dodano: 2007-06-20 15:21
Powtorze sie poraz -enty :|
Czy wszyscy juz maja kwatere na CP?
Bo ja chce znalezc kwaterke ale jestem 1 :lol: wiec raczej 1-osobowki nie znajde i nawet nie mam po co szukac....
Jak ktos ma wolna miejscowke, albo tez szuka kwaterki to niech sie zglosi na pw xD :!:
Dodano: 2007-06-20 15:41
Ja tam biore namiot ^^
Poza tym moja obecnosc na CP stoi pod wielkim znakiem zapytania.
1) Brak kasy
2) 31 lipca prawdopodobnie zbieram sie na woodstock.
God damn it ;/
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."
Dodano: 2007-06-20 15:44
dla mnie namiot to ostatecznosc :roll:
ktora wielkimi krokami staje sie prawie jedyna opcja :/
Dodano: 2007-06-20 16:03
| Little_China_Girl napisał(a): |
| Mamy pytanko o dojazd na CP.
Słyszałam, że najlepiej jest jechać PKSem do Bolkowa z Wrocławia. Czy tych autobusów z Wrocka jedzie na tyle dużo, tak by wszyscy uczestnicy festiwalu mogli tam dotrzeć? W jakim właściwie kierunku należy jechać ? 8O |
Jesli chodzi o wyjazd z Wrocławia w kierunku Bolkowa to trzeba wskakiwać do autobusu w kierunku:
1) Szklarskiej Poręby - przez Bolków, Strzegom, Jelenia Góra
2) Jeleniej Góry - przez Strzegom
3) Kamiennej Góry - przez Strzegom
(tak przynajmniej było jakiś czas temu)
Autobusów jest sporo, tak więc nie obawiaj się, że się nie załapiesz. Z tego co pamiętam to jednak radziłbym do godziny 16 ewentualnie 17 siedzieć już w autobusie, gdyż potem częstotliwość wyjazdów gwałtownie spada.
Gorzej jest niestety z drogą powrotną. Wierz mi, że bardzo ciężko jest się wbić do autobusu w pn po imprezie. Rekordziści wychodzili na PKS w Bolkowie o 6 rano, żeby wsiąść do autobusu o godz. 12. Tak więc polecam mały wybieg - mianowicie wyjechać taksówką na przeciw autobusowi o te kilka przystanków (to są groszowe sprawy). Pamiętam, że tak robiliśmy i autobus w momencie wjazdu do Bolkowa na przystanku się nawet nie zatrzymał, gdyż nikt nie wysiadał.
Pozdrawiam
Dottore
EDIT: Jeśli nie masz swego auta to niczym poza PKS-em nie dostaniesz sie wiecej na CP. Wyjątkiem jest oczywiście nasz szalony dyliżans
Dodano: 2007-06-20 16:18
Faustusie, słów wdzięczności nie znajdę adekwatnych.
Dziękuję za informacje.
Dodano: 2007-06-20 16:21
| Little_China_Girl napisał(a): |
| Faustusie, słów wdzięczności nie znajdę adekwatnych.
Dziękuję za informacje. |
Wypij na CP moje zdrowie i jestesmy kwita :wink:
Poza tym - nie ma sprawy - trzeba sobie pomagac :wink:
Pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2007-06-20 16:30
| dr_Faustus napisał(a): |
|
Wypij na CP moje zdrowie i jestesmy kwita :wink: |
Wypiję, wypiję.
I to w pierwszej kolejności
:D
Dodano: 2007-06-20 19:22
Herrrr Doktor a TY postanowiłeś nie jechać, że mamy wypić za Twe zdrowie???????
Keep Talking...
Dodano: 2007-06-20 19:32
|
EDIT: Jeśli nie masz swego auta to niczym poza PKS-em nie dostaniesz sie wiecej na CP. |
A mój PKS jeździ wtedy kiedy chce i gdzie chce i tylko czasami brak w nim miejsc... :twisted: :twisted:
Sorry za offtop :twisted: :twisted:
Dodano: 2007-06-20 19:41
| SzalonyKapelusznik napisał(a): |
| Herrrr Doktor a TY postanowiłeś nie jechać, że mamy wypić za Twe zdrowie??????? |
No cos Ty Kapeluszu? Ja wiem, ze słonce ostatnio przygrzewa mocno
Oczywiscie jedziemy razem...
| Astarot napisał(a): |
| A mój PKS jeździ wtedy kiedy chce i gdzie chce i tylko czasami brak w nim miejsc.. |
Czyli mam rozumieć, ze jestes kierowcą autobusu. A myslalem, żes inzynier :twisted: :twisted: :twisted: Eeh te plotki...
Dodano: 2007-06-20 19:45
I tym o to sposobem przycmiliscie moja desperacka prosbe o przygarniecie do kwaterki badz w ogole zapytanie czy jest ktos jeszcze poza mna -_-
Bo 1-osobowek nie ma
No i z pewnoscia jak ktos bedzie czytal ten temat zwroci uwage na to co pisalam 6 postow wstecz xD
Hmm...chyba sie powtarzam :lol: :lol: :lol:
Dodano: 2007-06-20 20:11
| Czyli mam rozumieć, ze jestes kierowcą autobusu. A myslalem, żes inzynier :twisted: :twisted: :twisted: Eeh te plotki... |
Ech Fauście mój PKS został niedawno wypróbowany na trasie do Bolkowa w celach niecnych i zaiste niemoralnych...czyli zdobycie kwaterki :twisted: :twisted: Mission complete...i jeszcze wesoło było coniemiara :twisted: :twisted: Tak więc nierzadko dorabiam sobie jako szofer PKS'a...i fajno jest :lol: :lol:
Dodano: 2007-06-21 18:20
Darkplanet dziś dziwnie chodzi. Kaprysi :roll:
Kirke, myślę że spokojnie da radę dokwaterować do mnie i Minawi również ciebie 8)
Dodano: 2007-06-22 11:59
A co z "kolegą", Indro? :>
Dodano: 2007-06-22 12:10
| Kirke_Femme_Fatale napisał(a): |
Eee... no wolicie "17" latka niz mnie xD hehe |
Może one wolą faceta
niż Ciebie :)
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-06-22 12:17
nie no wydaje mi sie, ze w "chlopczykach" nie gustuja xD